Kalender

Wereldlichtjesdag 11 december 2022

Elk jaar, op de 2e zondag van december, is het Wereldlichtjesdag. Samen staan we stil bij alle kinderen, die op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden. Op deze manier hopen we een lichtpuntje te bieden in donkere dagen.

Ook in ’t Kerkhuys te Spanbroek wordt deze avond weer gehouden. Verzorgd door ritueelbegeleiders Mia Koelemeijer, Yvonne Heddes en Marjon van Baar. 

Je bent van harte welkom!

De avond is toegankelijk voor iedereen die het verlies van een kind in zijn of haar hart meedraagt.
Zo DELEN we samen het gemis. Iedereen die troost zoekt of troost wil bieden is van harte welkom.

Sommige mensen herdenken een volwassen kind, anderen zijn er voor een kindje dat niet eens de kans kreeg voor zijn eerste ademhaling. Er zijn mensen voor wie het verlies nog zo vers is en anderen voor wie dat al 30 jaar geleden was. De pijn van het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijven hetzelfde en verbinden mensen die elkaar verder niet kennen.


Aanmelden 

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Aanmelden kan via de mail. Het is ook mogelijk om de herdenking online te volgen. Hiervoor kunt u zich ook via de mail aanmelden.

Liefde & Kracht met Hella van der Wijst

Zin in een inspirerende avond?
Ben je toe aan positiviteit?
Wil je weten hoe sterk liefde is?

Kom dan 7 oktober naar ’t Kerkhuys in Spanbroek

Daar staan mediavrouw Hella van der Wijst en kleinkunstenaar David Heijmans met hun theatertalkshow ‘Liefde & Kracht’ op het podium. Een fijne mix van verhalen, goede gesprekken aan de keukentafel en prachtige livemuziek. Cirkelend rond de woorden liefde, kracht, troost en humor wacht u een originele en inspirerende voorstelling.
Stap in het warme bad vol liefde en livemuziek dat Hella en David klaarzetten om je even in onder te dompelen.

2 Regionale gasten

Op de diepgravende manier waarop Van der Wijst al jaren gesprekken heeft op televisie (KRO De Wandeling, Ik mis je, Geloof en een Hoop Lihierefde) en in diverse bladen (Plusmagazine en Wandel.nl) ontvangt ze twee bekenden uit de regio aan haar keukentafel.
Onder wie huisvader én professioneel Triatlon Atleet Geert Schipper die meedeed aan de Paralympics in Tokio en Lida Berkhout-Konijn die op weer een andere manier weet wat liefde & kracht kunnen doen.

Tickets

Reserveer hier online tickets voor deze bijzondere avond.
Aanvang 20.00 uur. Tickets € 13.50.

Adres

Grosthuizen 102
1633 ER Avenhorn 

Contact